Tietoa meistä

Ilmanvaihdon ja hyvän sisäilman asiantuntija

LTO-ilma tarjoaa mahdollisuuden hengittää laadukasta sisäilmaa vuoden ympäri. Tavoitteenamme on edistää suomalaisten elämänlaatua yksi raikkaampi koti kerrallaan. Laadukkaat ja energiatehokkaat ilmanvaihtoratkaisumme perustuvat sekä tehokkaisiin laitteistoihin että suunnittelun ja asennuksen ammattitaitoon. Kartoitamme aina asiakkaidemme tarpeet ja toiveet ja autamme löytämään parhaan ratkaisun juuri heille.

Laadukkaat ja energiatehokkaat ilmanvaihtoratkaisut

LTO-ilmanvaihtolaitteet on suunniteltu Suomen kylmiin olosuhteisiin. Kaikissa LTO-ilman ilmanvaihtolaitteissa tehokas lämmön talteenotto, joka säästää ilmanvaihdon kuluttamaa energiaa ilman, että sisäilman laadusta tarvitsee tinkiä. Asennuksen yhteydessä säädämme ilmanvaihdon tason sopivaksi. Huonekohtaisilla ilmanvaihtolaitteilla voidaan ilmanvaihdon tehoa säätää paremmin tarpeen mukaan kuin keskitetyllä ratkaisulla, mikä osaltaan lisää energiansäästöä. 

Panostamme asiakaspalveluun

Asennamme huonekohtaisia ilmanvaihtolaitteita avaimet käteen -periaatteella pientaloihin ja taloyhtiöihin koko Suomen alueella. Tarjoamme lisäksi tukea ilmanvaihtojärjestelmiemme ylläpidossa ja huollossa.  Asiakaspalvelu on meille ensisijaisen tärkeää kaikissa vaiheissa. Huolehdimme siitä, että asiakkaamme saavat tarvitsemaansa apua ja neuvontaa kaikissa ilmanvaihtoon liittyvissä kysymyksissä. 

Sisäilma vaikuttaa hyvinvointiin

Raikas ja laadukas sisäilma ovat hyvän sekä terveellisen elämän peruspilareita. Sisäilma vaikuttaa monin eri tavoin sekä fyysiseen että henkiseen hyvinvointiin. Jotta sisäilma pysyy raikkaana ja terveellisenä, ilman tulisi vaihtua sisätiloissa riittävän usein ja hallitusti ilman vedon tunnetta. Sopiva sisäilman lämpötila ja kosteus parantavat asumismukavuutta monin tavoin ja vaikuttavat myös talon rakenteiden kuntoon. 

Jos olet kiinnostunut ilmanvaihtoratkaisuistamme tai tarvitset apua ilmanvaihtoon liittyvissä kysymyksissä, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Ammattilaisemme ovat valmiina auttamaan sinua paremman sisäilman luomisessa.

Voit varata meiltä maksuttoman sisäilmakartoituksen, jonka jälkeen tiedät paremmin, miten ilmanvaihtosi toimii ja miten sitä voisi parantaa. 

Ota yhteyttä