LTO-ilmanvaihto-järjestelmät

Huonekohtainen LTO-ilmanvaihtojärjestelmä

LTO-ilman toteuttamilla ilmanvaihdon tehostuksilla voidaan järjestää koko asunnon ilmanvaihto luotettavasti ympäri vuoden. Kaikissa LTO-ilman ilmanvaihtokoneissa on vaihdettavat suodattimet, kauko-ohjaus sekä tyylikäs ulkomuoto, sillä laitteen tekniikka jää seinän sisään piiloon. 

Asennamme huonekohtaisia ilmanvaihtolaitteita kotitalouksiin ja taloyhtiöille koko Suomen alueella. Tarjoamme lisäksi tukea ja neuvontaa laitteiden huoltoon ja käyttöön. 

Tiesithän, että yksityishenkilöiden on mahdollista saada ilmanvaihdon remonteista kotitalousvähennystä. 

Kysy lisätietoja

LTO Pure -ilmanvaihtolaite asuinhuoneisiin

Koneelliset LTO-Puret toimivat pareittain, jolloin yksi laite tuo ulkoa raikasta korvausilmaa ja toinen poistaa heikkolaatuista sisäilmaa. Hiljaisen käyntiäänen ja tehokkaan ilmavirtauksen ansiosta Puret sopivat loistavasti asuinhuoneisiin. Ammattitaitoisen suunnittelun ja toteutuksen avulla voidaan Pure-laitepareilla järjestää myös välitilojen ilmanvaihto.

  • Virrankulutus 0.035 - 0.059 A
  • Ilmanvirtaus 4-14 l/s
  • Hiljainen käyntiääni 4-28 dB
  • Lämmöntalteenotto 82-95 %

LTO PureDual märkätiloihin ja keittiöön

LTO PureDual on parhaimmillaan märkätiloissa, vessoissa ja keittiöissä. Sama laite tuo puhdasta sisäilmaa ja samanaikaisesti poistaa heikkolaatuista sisäilmaa. Täten PureDual mahdollistaa sekä riittävän ilmanvaihdon että estää epämiellyttävien hajujen leviämisen asunnossa. 

  • Virrankulutus 0.026 - 0.066 A
  • Ilmanvirtaus 3-8 l/s
  • Hiljainen käyntiääni 24-31 dB
  • Lämmöntalteenotto 75-85 %

Katso lyhyt videomme ilmanvaihtolaitteen asennuksesta.

Jos olet kiinnostunut ilmanvaihtoratkaisuistamme tai tarvitset apua ilmanvaihtoon liittyvissä kysymyksissä, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Ammattilaisemme ovat valmiina auttamaan sinua paremman sisäilman luomisessa.

Voit varata meiltä maksuttoman sisäilmakartoituksen, jonka jälkeen tiedät paremmin, miten ilmanvaihtosi toimii ja miten sitä voisi parantaa. 

Ota yhteyttä